Disclaimer

Aansprakelijkheid

VWmotion stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en diensten en een bezoek brengt aan één van onze websites. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten of daarvoor aansprakelijkheid te aanvaarden. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan VWmotion of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistributeerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van VWmotion.

Virussen en veiligheid

De website wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. Ook hiervoor aanvaardt VWmotion geen aansprakelijkheid.

Andere sites

Dezeweb site kan tevens links bevatten naar externe websites. VWmotion is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van deze websites, of voor de gevolgen van een bezoek aan een van deze websites.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u daarover contact met ons opnemen via email.

Tot slot: VWmotion is op generlei wijze verbonden aan Volkswagen AG en/of Pon's Automobielhandel B.V. De merknaam Volkswagen of de op zich staande lettercombinatie "VW" verwijst slechts naar het type auto, waar getoonde onderdelen voor bedoeld zijn of de occasion die aangeboden wordt.

 

 

 
Powered By OpenCart
VWmotion.nl © 2019